Beskrivelse
.
Indhold
Brun sovs: Vand (75%), Letmælk (13%)(LETMÆLK.), Piskefløde 36% (4%)(FLØDE 36% fedt, stabilisatorer (carrageenan)), Brun sovs (3%)(Oksefedt, MÆLKEPULVER, stivelse, modificeret stivelse, salt, aromaer, maltodextrin, sukker, karamelliseret sukker, løgpulver, fortykningsmidler (johannesbrødkernemel, guargummi), hvid peber, syre (mælkesyre).), Multijævner (3%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (3%)(HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), Hønsebouillon(Modificeret stivelse, salt, palmeolie, gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, palmefedt, sukker, aroma, løg, porreekstrakt,gulerodssaftpulver, salvie. Saltindhold i færdig bouillon er 0,6 %.), Salt(Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber(Peber), Kulør(Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt)
FARSPANDEKAGE #: HAKKET SVINEKØD (31%)(Hakket svinekød (< 12 % fedt). Bindevæv/kødprotein-forhold mindre end 13. Produktet skal varmebehandles grundigt inden fortæring. Skal anvendes samme dag som emballagen brydes.), Hvidkål (16%)(Hvidkål.), Letmælk (12%)(LETMÆLK.), Porrer (11%)(Porrer.), Gulerod (11%)(Gulerødder i strimler.), Løg (6%)(Løg i tern.), Hvedemel (5%)(HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), Helæg (3%)(Pasteuriserede HELÆG (98%) af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).), flydende margarine (3%)(
Rapsolie, vand, helt hærdet rapsolie, salt (1,1%), emulgator (E322), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D.), Salt(Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Salt(Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber(Peber)
Allergener
Æg, Mælk, Hvede