Beskrivelse
.
Indhold
STUVET RODFRUGTER#: Vand (37%), Rodfrugtblanding (30%)(20 % skorzonerrod, 20 % knudekål, 20 % kålroe, 20 % gulerod, 10 % pastinak, 10 % SELLERI.), Letmælk (19%)(10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet), Piskefløde 36% (6%)(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), Margarine (4%)(Rapsolie (78 %), vand, helt hærdet rapsolie, salt (1 %), emulgator(lecithin), aroma, surhedsregulerende middel (citronsyre),farve (betacarotene), vitamin A & D.), Multijævner(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Hønsebouillon(Modificeret stivelse, salt, vegetabilsk olie (palme), gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, vegetabilsk fedtstof (palme), sukker, aroma, løg, porreekstrakt, gulerodssaftpulver, salvie.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg)
KALKUNFRIKADELLER #: Kalkunfrikadeller (100%)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Mælk og produkter på basis af mælk, Selleri og produkter på basis af selleri:, Hvede