Indhold
Brun sovs: Vand (75%), Letmælk (13%)(10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet), Piskefløde 36% (4%)(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), Brun sovs (3%)(Oksefedt, modificeret stivelse, MÆLKEPULVER, salt, aroma, maltodextrin, sukker, karamelsukker, løg, stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargummi), hvid peber, syre (mælkesyre, calciumlactat), rosmarinekstrakt.), Multijævner (3%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (3%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Hønsebouillon(Modificeret stivelse, salt, vegetabilsk olie (palme), gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, vegetabilsk fedtstof (palme), sukker, aroma, løg, porreekstrakt, gulerodssaftpulver, salvie.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Peber(Sort peber.. Kan indeh. spor af: SOJA,SENNEP,SELLERI,SESAM,GLUTEN,LAKTOSE.), Kulør(Farvestof (ammonieret karamel E150 c), vand, salt)
FARSPANDEKAGE #: Hakket svinekød (31%), Hvidkål (17%)(Hvidkål), Letmælk (12%)(10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet), Porrer (11%)(Porrer i strimler.), Gulerod (11%)(Gulerødder 100% ), Løg (6%)(Løg), Hvedemel (5%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Helæg (3%)(HELÆG fra nordiske SKRABEÆG (92%), vand, salt, konserveringsmiddel: kaliumsorbat, surhedsregulerende middel: citronsyre, emulgatorer: E471 og E475.), Margarine (Nille) (3%)(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Peber(Sort peber.. Kan indeh. spor af: SOJA,SENNEP,SELLERI,SESAM,GLUTEN,LAKTOSE.)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Æg og produkter på basis af æg, Soja og produkter på basis af soja:, Mælk og produkter på basis af mælk, Selleri og produkter på basis af selleri:, Sennep og produkter på basis af sennep:, Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø:, Hvede