Beskrivelse
.
Indhold
FARSPANDEKAGE #: HAKKET SVINEKØD (31%)(Hakket svinekød (< 12 % fedt). Bindevæv/kødprotein-forhold mindre end 13. Produktet skal varmebehandles grundigt inden fortæring. Skal anvendes samme dag som emballagen brydes.), Hvidkål (16%)(Hvidkål.), Letmælk (12%)(LETMÆLK.), Porrer (11%)(Porrer.), Gulerod (11%)(Gulerødder i strimler.), Løg (6%)(Løg i tern.), Hvedemel (5%)(HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), Helæg (3%)(Pasteuriserede HELÆG (98%) af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).), Margarine (Nille) (3%)(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Salt(Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Salt(Salt (Nacl), jod (kl 2,0mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber(Peber)
LYS SOVS #: Vand (77%), Letmælk (10%)(Økologisk LETMÆLK 1,5%.), Piskefløde 36% (3%)(FLØDE 36% fedt, stabilisatorer (carrageenan)), Multijævner (3%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (3%)(
HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), flydende margarine (2%)(
Rapsolie, vand, helt hærdet rapsolie, salt (1,1%), emulgator (E322), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D.), Hønsebouillon(Modificeret stivelse, salt, palmeolie, gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, palmefedt, sukker, aroma, løg, porreekstrakt,gulerodssaftpulver, salvie. Saltindhold i færdig bouillon er 0,6 %.), Salt(Salt (NaCI), jod (KI X*mg 1* /100g.), antiklumpningsmiddel (E535).)
Allergener
Æg, Mælk, Hvede