Indhold
REMOULADESOVS#: Letmælk (54%)(10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet), Remoulade (24%), Vand (14%), fløde (3%)(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), Multijævner (2%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (2%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Sukker(Sukker)
rødspættefilet paneret, dobbelt, forst: Rødspætte forstegt dobbelt (100%)(60% RØDSPÆTTEFILETER (Pleuronectes platessa), sammenlagte, forstegte, uden skind, fanget i den centrale eller sydlige del af Nordsøen. 40% panering: Vand, HVEDEMEL, raps olie, kartoffelstivelse, salt, gær, sukker, HVEDEGLUTEN. Forstegt i raps olie. Vildtfanget)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Fisk og produkter på basis af fisk:, Mælk og produkter på basis af mælk, Hvede