Beskrivelse
.
Indhold
FLØDESOVS til kalvelever #: Vand (69%), fløde (17%)(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), Multijævner (5%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (5%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Løg (3%)(Løg), Hønsebouillon(Modificeret stivelse, salt, vegetabilsk olie (palme), gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, vegetabilsk fedtstof (palme), sukker, aroma, løg, porreekstrakt, gulerodssaftpulver, salvie.)
STEGT KALVELEVER #: Kalvelever (99%)(100 % kalvekød.), Hvedemel(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Karry(Gurkemeje, spidskommen, koriander, majsstivelse, bukkehornsfrø, persille, hvidløg, salt, fennikel, chili, krydderier.), Peber(Sort peber.. Kan indeh. spor af: SOJA,SENNEP,SELLERI,SESAM,GLUTEN,LAKTOSE.)
stegte løg (forstegte) #: Forstegte løg i skiver (100%)(Løg, rapsolie.)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Soja og produkter på basis af soja:, Mælk og produkter på basis af mælk, Selleri og produkter på basis af selleri:, Sennep og produkter på basis af sennep:, Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø:, Hvede