Beskrivelse
.
Indhold
FARSSKINKE #: HAKKET SVINEKØD (48%)(Hakket svinekød (< 12 % fedt). Bindevæv/kødprotein-forhold mindre end 13. Produktet skal varmebehandles grundigt inden fortæring. Skal anvendes samme dag som emballagen brydes.), Kartofler (13%)(Kartoffel, salt.), Løg (10%)(Løg i tern.), Skinke (10%)(Skinkekød (74%), vand, salt, protein af gris, stabilisator (E 451), druesukker, kartoffelstivelse, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).), Letmælk (7%)(Økologisk LETMÆLK 1,5%.), Vand (5%), Helæg (4%)(Pasteuriserede HELÆG (98%) af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).), Majsstivelse (2%)(Majsstivelse), Rasp(HVEDEMEL, vand, salt tilsat jod, tørgær. Kan indeholde spor af JORDNØDDER og NØDDER.), Sennep(Vand(40%), SENNEPsfrø(29%), eddike(24,5%), salt(6,3%), Antioxidant: E224(SULFIT). Surhedsreg. Middel: Citronsyre..), Salt(Salt (NaCI), jod (KI X*mg 1* /100g.), antiklumpningsmiddel (E535).), Oksebouillon(Tørret glukosesirup, salt, aromaer, oksefedt 3,4 %, oksekødsekstrakt 2,7 %, løgekstrakt, sukker, peberekstrakt, karamelliseret sukker, maltodextrin.), Peber(Peber)
BRUN SOVS #: Vand (75%), Letmælk (13%)(Økologisk LETMÆLK 1,5%.), Piskefløde 36% (4%)(FLØDE 36% fedt, stabilisatorer (carrageenan)), Hønsebouillon (3%)(Modificeret stivelse, salt, palmeolie, gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, palmefedt, sukker, aroma, løg, porreekstrakt,gulerodssaftpulver, salvie. Saltindhold i færdig bouillon er 0,6 %.), Multijævner (3%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (3%)(
HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), Kulør(Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), Salt(Salt (NaCI), jod (KI X*mg 1* /100g.), antiklumpningsmiddel (E535).), Peber(Peber)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Jordnødder, Soja, Mælk, Nødder, Sennep, Svovldioxid og sulfitter, Hvede