Beskrivelse
.
Indhold
PEBERRODSSOVS#: Fond (63%), Letmælk (13%)(LETMÆLK.), fløde (10%)(FLØDE 36% fedt, stabilisatorer (carrageenan)), Reven peberrod (4%)(87 % peberrod, rapsolie, eddike, vand, surhedsregulator: citronsyre, sukker, salt, konservering: NATRIUMDISULFIT, kartoffelmel.), Multijævner (3%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (3%)(
HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).), Eddike (3%)(Ren gæringseddike 5% (spriteddike fremstillet af vand og forgæret alkohol), salt, krydderiekstrakt (estragon, basilikum)), Sukker(Sukker), Salt(Salt (NaCI), jod (KI X*mg 1* /100g.), antiklumpningsmiddel (E535).)
KALVESPIDSBRYST #: Kalvespidsbryst (88%)(Ungdyrspidsbryst 90%, vand, salt, dextrose, emulgator (E 451), gærekstrakt, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).), Suppeurter (11%)(40% Gulerødder, 30% porrer,20% SELLERI, 10% pastinak.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg)
Allergener
Mælk og produkter på basis af mælk, Selleri og produkter på basis af selleri:, Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2:, Hvede