Indhold
PASTA CARBONARA MED BACON 2#: Letmælk (34%)(10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet), Bacon (28%)(Brystflæsk u/svær 90%, vand, salt. konserveringsmiddel (E250), røgetNæringsdeklaration: Fødevaredatabanken version 7, 2008), pasta rå (11%)(Vand og DURUMHVEDE, semulje ), Ost (9%)(Mælk, mælkesyrekultur, salt, osteløbe, kartoffelmel (antiklumpningsmiddel), konserveringsmiddel E251.), Champignon (7%)(Champignon, vand, salt, citronsyre (E330) og ascorbinsyre (E300)), Piskefløde 38 % (6%)(FLØDE 38% fedt), Løg (3%)(Løg), Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Muskatnød(Muskatnød)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Mælk og produkter på basis af mælk