Indhold
IRSK STUVNING #: Svinekød (26%)(100 % svinekød.Kilde: Fødevaredatabanken - version 7.01), Vand (23%), Kartofler (17%)(kartofler, salt), Hvidkål (17%)(Hvidkål), Gulerod (7%)(Gulerødder), Vand (7%), Kartoffelmos pulver(Kartoffelgranulat 86 % (kartofler, stabilisator (E 450), antioxidanter (natriumdisulfit, E 304), krydderiekstrakt, emulgator (E 471)), skummetmælkspulver, salt, vegetabilsk fedtstof, vegetabilsk olie, mælkesukker, fortykningsmidler (E 404, xanthangummi), stabilisatorer (E 450, E 339), mælkeprotein, maltodextrin, antiklumpningsmiddel (E 340), sukker, aroma (med bl.a. selleri).), Svinebouillon, Margarine (Nille)(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Hvid peber(hvid peber)
Allergener
Mælk og produkter på basis af mælk, Selleri og produkter på basis af selleri:, Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: