Indhold
PAPRIKASOVS#: Vand (69%), Letmælk (12%)(10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. ESL-behandlet), fløde (9%)(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), Multijævner (3%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (3%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Hønsebouillon(Modificeret stivelse, salt, vegetabilsk olie (palme), gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, vegetabilsk fedtstof (palme), sukker, aroma, løg, porreekstrakt, gulerodssaftpulver, salvie.), Paprika-pasta(Palmefedt, MÆLKEPROTEIN, modificeret stivelse, aroma (med MÆLK), MÆLKEPULVER, 6,5 % paprika, salt, maltodextrin, grønsager (tomat, løg), sukker, stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargummi), kylling, grønsagsekstrakter (porre, gulerod), syre (citronsyre), rosmarinekstrakt.), Margarine (Nille)(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Paprika(Paprika.)
Nakkekoteletter: Skåret af svinenakkefilet (68%), Margarine (Nille) (12%)(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Rasp (10%)(Hvedemel, vand, salt tilsat jod, tørgær.), Hvedemel (5%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Æggehvider (4%)(Økologiske ÆGGEhvider (90%), vand, salt, antioxidant (E331), surhedsregulerende middel (E270).), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Æg og produkter på basis af æg, Mælk og produkter på basis af mælk, Hvede