Indhold
LØGSOVS, hvid#: Letmælk øko (50%)(Økologisk LETMÆLK (1,5% fedt). Pasteuriseret. Ikke homogeniseret.), Vand (24%), Løg (12%)(Løg), fløde (5%)(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), Multijævner (3%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (3%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Margarine(Rapsolie (78 %), vand, helt hærdet rapsolie, salt (1 %), emulgator(lecithin), aroma, surhedsregulerende middel (citronsyre),farve (betacarotene), vitamin A & D.), Hønsebouillon(Modificeret stivelse, salt, vegetabilsk olie (palme), gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, vegetabilsk fedtstof (palme), sukker, aroma, løg, porreekstrakt, gulerodssaftpulver, salvie.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg)
PANERET FLÆSK#: Stegestyk u/ben, m/svær (65%)(Stegestykke uden ben med svær.Næringsdeklaration: Fødevaredatabanken version 7, 2008), Æg (16%)(HELÆG (98%), vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat og surhedsregulerende middel: citronsyre.), Rasp (16%)(Hvedemel, vand, salt tilsat jod, tørgær.), Fedt(Rapsolie, emulgator (solsikkelecithin (E322)), drivmiddel: propan/butan), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Æg og produkter på basis af æg, Mælk og produkter på basis af mælk, Hvede