Indhold
SKIPPERLABSKOVS#: Kartofler (38%)(kartofler, salt), Nakkefilet i tern (32%)(Nakkefilet.Næringsdeklaration: Fødevaredatabanken version 7, 2008), Vand (19%), Løg (6%)(Løg), Kartoffelmos (4%)(Kartoffel/potatis/poteter (86%), SKUMMEMÆLKSPULVER-/skummjölks-/skummetmelkspulver , vegetabiliskt fett (palm), salt, laktose/laktos, MÆLKE-/mjölk-/melkeprotein, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), stabiliseringsmedel (natriumcitrat), aroma/arom, antioxidationsmedel (NATRIUMDISULFIT), surhetsreglerande medel (citronsyra), gurkmejaextrakt. Saltinnehåll i färdig mos ca 0,5%.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Persille(Persille), Margarine (Nille)(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Laurbærblade(Laurbær.), Peber(Sort peber.. Kan indeh. spor af: SOJA,SENNEP,SELLERI,SESAM,GLUTEN,LAKTOSE.)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Soja og produkter på basis af soja:, Mælk og produkter på basis af mælk, Selleri og produkter på basis af selleri:, Sennep og produkter på basis af sennep:, Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø:, Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: