Beskrivelse
.
Indhold
KOGT KALVEKØD#: Kalvekød (87%)(100 % kalvekød, ( z kalv: kalvekød op til 12 mdr.)), Suppeurter (13%)(40% Gulerødder, 30% porrer,20% SELLERI, 10% pastinak.)
PEBERRODSSOVS#: Fond (63%), Letmælk (13%)(10 liter MÆLK med 1,5% fedt. Pasteuriseret og homogeniseret. UHT-behandlet), fløde (10%)(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), Reven peberrod (4%), Multijævner (3%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (3%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Eddike (3%)(Ren gæringseddike 5% (spriteddike fremstillet af vand og forgæret alkohol), krydderolier.), Sukker(Sukker), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Mælk og produkter på basis af mælk, Selleri og produkter på basis af selleri:, Hvede