Indhold
RØDVINSMARIN. SVINEKAM #: Svinekam (70%)(Dansk svinefilet 91%, Tender Pork lage 9% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat).), Rødvin (18%)(Rødvin til madlavning, tilsat salt og peber(10g/L). Indeholder SULFIT(150mg/L)..), Løg (9%)(Løg), Honning (2%), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Timian(Timian)
RØDVINSSOVS #: Fond (82%), fløde (5%)(FLØDE 36% fedt, stabilisator (carrageenan).), Multijævner (4%)(Modificeret tapioca stivelse.), Hvedemel (4%)(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Rødvin (3%)(Rødvin til madlavning, tilsat salt og peber(10g/L). Indeholder SULFIT(150mg/L)..), Oksebouillon(Salt, kartoffelstivelse, vegetabilsk fedtstof (palme), sukker, aroma, solsikkeolie, maltodextrin, gærekstrakt, karamelsirup, oksekødekstrakt 2,1%, løg 2,0%, krydderier.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Kulør(Farvestof (ammonieret karamel E150 c), vand, salt), Tomatpure(Tomater, salt 1%.)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Mælk og produkter på basis af mælk, Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2:, Hvede