Indhold
NAKKEKOTELETTER I FAD SOVS #: Vand (60%), Rød og grøn Peberfrugt, løg, tomatkoncentrat, vegetabilsk olie (20%), Madlavningsfløde DANICA cuisine (7%)(FLØDE 15% fedt, stabilisator (E407).), Champignon (5%)(Champignon, vand, salt, citronsyre (E330) og ascorbinsyre (E300)), Løg (5%)(Løg), Hvedemel(HVEDEmel,HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel(ascorbinsyre)), Multijævner(Modificeret tapioca stivelse.), Hønseboullion(Modificeret stivelse, salt, vegetabilsk olie (palme), gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, vegetabilsk fedtstof (palme), sukker, aroma, løg, porreekstrakt, gulerodssaftpulver, salvie.), Kulør(Farvestof (ammonieret karamel E150 c), vand, salt)
Nakkekoteletter i fad #: Skåret af svinenakkefilet (83%), Margarine (Nille) (15%)(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Salt(Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg), Paprika(Paprika.)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis, Mælk og produkter på basis af mælk, Hvede